Webinar volksgezondheid en luchtkwaliteit

De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor Statenleden, maar ook jij bent van harte welkom om mee te luisteren en mee te doen. Het doel van het webinar is om Statenleden te informeren over de relatie tussen volksgezondheid, luchtkwaliteit en veehouderij en handelingsperspectief te bieden hoe de luchtkwaliteit verbeterd kan worden.

AANMELDEN

Sprekers:


Renske Nijdam
Zij is auteur van het recent verschenen RIVM-rapport ‘GGD-richtlijn medische milieukunde: Veehouderij en gezondheid’ en werkt als adviseur milieu & gezondheid bij GGD Gezondheid, Milieu & Veiligheid Brabant.
 
Renske Nijdam geeft een presentatie met de laatste wetenschappelijke inzichten en een toelichting op voorgenoemde GGD-richtlijn medische milieukunde.
 
Jos van de Sande & Ignas van Bebber
Jos van de Sande is voormalig-hoofd van de infectieziektenbestrijding bij GGD Hart voor Brabant. Ignas van Bebber is chirurg.
 
Zij maken deel uit van het bestuur van het Artsenforum Gezondheid, Natuur en Milieu. Zij gaan nader in op de onderwerpen fijnstof en zoönosen en plaatsen dit in een breder perspectief.
 
Praktische informatie
Datum: 27 januari 2021
Tijd: 20.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: Online via ZOOM (link volgt)

 
Aanmelden
Neem deel aan het webinar 'volksgezondheid en luchtkwaliteit'. Je kunt je aanmelden via deze link. Later ontvang je de definitieve link naar het webinar.
 
 
We kijken uit naar jouw komst!
 
 
Met duurzame groet,
 
Femke Dingemans
Brabantse Milieufederatie

Naar nieuwsoverzicht